×
Meniu

!ADRESARE CĂTRE TOȚI PĂRINȚII COPIILOR A INSTITUȚIILOR DE EDUCAȚIE TIMPURIE A MUN. HÎNCEȘTI!!!!

          Mult stimați părinți!
      Vreau să vă aduc la cunoștință despre faptul că Primăria mun. Hîncești a întreprins, și întreprinde în continuare toate măsurile posibile, precum și a suportat unele cheltuieli suplimentare, în suma de 500 mii de lei pentru ca grădinițele din oraș să funcționeze.
      Totodată, managerii tuturor instituțiilor au o atitudine profesionistă și respectuoasă către toată echipa angajaților, cât și fața de toți copiii DVS.
     Cu toate acestea, vă informăm că, din personalul celor 5 grădinițe, 20 de angajați sunt pe buletin, astfel că, este foarte complicat de a face față ca ele să activeze într-un regim normal.
      În acest context, Dragi părinți, venim către DVS cu rugămintea de a fi mai înțelegători și îngăduitori, pentru că, în această perioadă de criză, și mai ales, municipiul Hîncești aflându-se în cod roșu al infectărilor cu COVID-19, lipsa angajaților se face prezentă, iar sistarea grădinițelor se poate efectua în oricare moment, ceea ce complica inclusiv și lucrul DVS. Primăria vă face tot ce este posibil pentru ca copiii să aibă parte de condiții bune la grădinițe.
     Vă mulțumim mult pentru înțelegere și ne dorim  o conlucrare cât mai fructuoasă. Să știți că doar împreună, vom reuși.
      Cu o deosebită considerațiune, Primarul municipiului Hîncești- Alexandru Botnari.