×
Meniu

ÎN ATENȚIA TUTUROR LOCUITORILOR MUNICIPIULUI HÎNCEȘTI.

Stimați HÎNCEȘTENI,
În legătură cu Situația de Criză din municipiul Hîncești, și faptul că, din păcate, numărul infecțiilor nu scade, venim cu apelul către DVS de a continua respectarea normelor de prevenire a Infecției COVID-19: păstrați distanță socială oriunde mergeți- la cumpărături, la bancă, etc., protejați-vă, purtând mască și mănuși, dezinfectați-vă mâinele cât des mai posibil. În cazul în care vă simțiți rău nu ezitați sa mergeți la medicul de familie, pentru ca acesta să monitorizeze starea DVS de sănătate.
Venim cu acest apel pentru că zilnic are loc agravarea situației, numărul de infectați crescând tot mai mult, totodată fiind înregistrate și decese din cauza virusului SARS-COV2.
Din aceste motiv, Autoritățile Publice Locale vor fi nevoite să convoace Comisia Situațiilor Excepționale, care vor recurge într-un final la închiderea piețelor, a centrelor funcționale, a cafenelelor și a barurilor, precum și a unor instituții.
FIȚI MAI RESPONSABILI ȘI AVEȚI GRIJĂ DE SĂNĂTATEA DVS ȘI A CELOR DIN JURUL DUMNEAVOASTRĂ, PENTRU SIGURANȚA ȘI EVITAREA CONTAMINĂRII CU SARS-COV2.
Vă mulțumim pentru înțelegere!
DOAR ÎMPREUNĂ VOM REUȘI SĂ TRECEM PESTE ACEASTĂ PERIOADĂ COMPLICATĂ.
Cu stimă și respect, Primăria Municipiului Hîncești.