×
Meniu

Sesiunea de prioritizare a ideilor de proiecte pentru dezvoltarea municipiului Hîncești (3 iulie 2023, ora 15:30, în incinta Sălii Mari a Primăriei municipiului Hîncești (str. Mihalcea Hîncu 132, etajul 2))

Stimați Hînceșteni,

Primăria municipiului Hîncești, vă invită la Sesiunea de prioritizare a ideilor de proiecte pentru dezvoltarea orașului, ce va avea loc la data de 3 iulie 2023,ora 15:30, în incinta Sălii Mari a Primăriei municipiului Hîncești (str. Mihalcea Hîncu 132, etajul 2).

În cadrul acestui eveniment, pe parcursul a 2.5 ore, Dumneavoastră împreună cu alți cetățeni prezenți veți alege o idee prioritară de proiect ce va fi depusă la concurs în cadrul programului Comunitatea Mea. De asemenea va fi ales și un grup de lucru ce va pregăti proiectul pentru concursul vizat.

Părerea cetățenilor este foarte importantă, fiind un criteriu de bază pentru concursul menționat, prin urmare mizăm pe o implicare activă a Dumneavoastră, în cadrul acestei ședințe.

Pentru întrebări, precum și pentru confirmarea participării la Sesiunea de prioritizare a ideilor de proiecte pentru dezvoltarea municipiului, rugăm să contactați la numărul de telefon 0269 2-41-60 pînă la data de 26.06.2023.

Cu respect, Primăria municipiului Hîncești!