×
Meniu

Sesiune de identificare a propunerii de proiect pentru participarea în cadrul Programului national Satul European, ediția II, 2024

Stimați Hînceșteni,

Primăria municipiului Hîncești, vă invită la Sesiunea de identificare a propunerii de proiect pentru aplicarea la finanțare în cadrul Concursului de identificare, evaluare, selectare și aprobare a proiectelor de dezvoltare locală, în cadrul Programului national Satul European, ediția II, 2024, ce va avea loc la data de 28 februarie 2024, ora 10:00, în incinta Sălii Mari a Primăriei municipiului Hîncești (str. Mihalcea Hîncu 132, etajul 2).

În cadrul acestui eveniment, Dumneavoastră împreună cu alți cetățeni prezenți, veți fi familiarizați cu condițiile de aplicare la concurs, precum și proiectele eligibile pentru finanțare, precum și veți participa la selectarea propunerii de proiect ce urmează a fi depusă la concurs în cadrul programului Satul European, ediția II.

Proiectele de dezvoltare locală sunt destinate îmbunătățirii calității vieții locuitorilor, prin urmare părerea dvoastră contează.

Pentru întrebări adiționale, precum și pentru confirmarea participării la Sesiunea de identificare a propunerii de proiect, puteți apela la numărul de telefon 0269 23761, 069996792.

Cu respect, Primăria municipiului Hîncești!