×
Meniu

Performanțele Școlii Sportive municipale Hîncești în cadrul Campionatului Republicii Moldova la Judo și Atletism U18/U21, desfășurat în perioada 23-25 februarie 2024

Cu bucurie și mândrie, Primăria Municipiului Hîncești felicită întreaga echipă a Școlii Sportive municipale Hîncești pentru performanțele remarcabile obținute la Campionatul Republicii Moldova la Judo și Atletism U18/U21, desfășurat în perioada 23-25 februarie 2024.
Felicitări speciale campionilor:
– Cojuhari Alexandrina, medalie de aur la categoria +78 kg și +70 kg
– Moraru Alexandru, medalie de aur la categoria 66 kg
– Ciornii Chiril, medalie de aur la categoria 90 kg
De asemenea, apreciem eforturile și rezultatele excelente ale sportivilor care au obținut medalii de bronz: Gheorghiță Valeria, Cociuc Ion și Munteanu Maxim.
Nu în ultimul rând, felicităm antrenorii Fominîh Maxim, Buiuc Ilie și Buiuc Mihail pentru munca lor depusă și pentru ghidarea și pregătirea exemplară a echipei.
      Aceste victorii reprezintă nu doar realizări individuale, ci și o confirmare a talentului și dedicării sportivilor noștri, consolidând poziția Municipiului Hîncești în lumea sportului de performanță din Republica Moldova.
        Cu încredere în viitoarele succese și în dezvoltarea continuă a sportului în comunitatea noastră, vă urăm mult succes în competițiile ce urmează și activitățile sportive!
Cu stimă, Primarul Municipiului Hîncești, Alexandru Botnari!