×
Meniu

ANUNŢ privind organizarea audierilor publice a Strategiei de Dezvoltare Comunitară pentru anii 2024-2030

În data de 6 octombrie 2023, Primăria municipiului Hîncești a inițiat procesul de consultării publice a Strategiei de Dezvoltare Comunitară pentru anii 2024-2030.

Elaborarea Strategiei s-a realizat în corespundere cu legislația în vigoare, ținând cont și de prevederile documentelor de politici și convenții în domeniu, aprobate la nivel internațional.

Proiectul Strategiei este disponibil pe pagina web a Primăriei mun. Hîncești :

https://primariahincesti.md/ sau la sediul Primăriei, situată pe str. Mihalcea Hîncu nr. 132.

În acest contextul finalizării procesului de consultare a Strategiei de Dezvoltare Comunitară, Primăria mun. Hîncești, anunță organizarea audierilor publice a Strategiei, care vor avea loc pe data de 19 decembrie 2023, începând cu ora 14:00, în incinta Primăriei Hîncești, în Sala Mare (etajul 2)

Recomandările pe marginea proiectului Strategiei supus consultărilor și audierii publice pot fi expediate pe adresa electronică: municipiulhincesti@gmail.com sau transmise în cabinetul 104 al Primăriei. Pentri mai multe detalii apelați la numărul de telefon : 0(269) 2-41-60.

Strategia a fost elaborată în cadrul proiectului Comunitatea Mea, finanțat de Agenția de Dezvoltare a Statelor Unite ale Americii – USAID Moldova și este implementat de către AO IREX Moldova. Documentul este elaborat de către Grupul local de Planificare Strategică, creat prin Dispoziția Primarului localității, având suportul consultativ al experților de la AO Institutul de Dezvoltare Urbană.